Solfilm

Både til bil og bygning

Glas er et smukt , men skaber til tider store problemer for brugerne af bygningen i form af varme og blænding i computerskærme. Dette påvirker både helbred og effektivitet. Nyere forskning tyder på, at dårlig indlæring hænger sammen med dårligt indeklima. Det optimale arbejdsmiljø skal hverken være for varmt eller for koldt, men bør samtidig have et maksimalt indfald af dagslys. Ved hver grad over 23 falder produktivitetsniveauet med 5%, så både sollys og varme gør det vanskeligt at holde et konstant komfortabelt indeklima.

Med solfim på dine glaspartier kan du løse disse problemer. Solfim er særdeles velegnet til virksomheder, skoler og uddannelsesinstitutioner, hvor indeklimaet kan have stor betydning for indlæring og kvalitet af arbejde og produktion. Solfilm giver en mærkbar forbedring der koster langt mindre end at bygge til eller lukke af for eksempelvis solvarme fra vinduer. Samtidig tager denne løsning ikke plads fra dine lokaler.

Vinduesfilm er et godt alternativ til dyre airconditionløsninger, et muligt supplement til reducering af driftsudgifter og en genvej til at blive grønnere. Solfilm til vinduer reducerer solfalmning med op til 99,9% og blænding i computerskærme med op til 95%. Den rigtige solfilm kan endda sænke rumtemperaturen med op til 6 grader eller mere.

Solfilm til biler

Der findes mange kvaliteter og funktioner indenfor solfilm til din bil. Fordelene ved solfim er at den er varmeafvisende og fjerner top til 60% af varmen i kabinen. Den giver bilen et eksklusivt udseende, og den beskytter præventivt imod indbrud.

Søger du efter noget specifikt? Så tag endelig kontakt til os, der er ikke noget vi ikke kan klare, og det koster ikke noget at spørge.

Hvad skal du bruge?

  • Solfilm til ruder i bygning
  • Solfilm til bil
  • Solfilm til båd
  • Solfilms gardiner

Et lille udpluk af løsninger vi har leveret:

Vi hører gerne fra dig...